Advies

Heeft u advies nodig op het gebied van medezeggenschap en/of de relaties van een medezeggenschapsorgaan met belanghebbende partijen zoals zijn achterban en/of met andere organen zoals de Raad van Bestuur, Toezicht en Commissarissen, (coöperatie) leden en aandeelhouders, en/of met eventuele andere Medezeggenschaps- of adviesorganen?

Bij het Instituut voor Medezeggenschap gaat de aandacht steeds uit naar hoe de systeemwereld het beste is in te zetten is voor de mens in de organisatie. Als dat voor uw organisatie ook geldt, dan is het belangrijk dat u advies krijgt van adviseurs die op dit gebied specialist zijn.

Het Instituut voor Medezeggenschap beschikt over een omvangrijk netwerk, waarin verschillende specialisten werkzaam zijn, met ruime ervaring op het gebied van medezeggenschap, bijvoorbeeld bij reorganisaties, nieuw organiseren en bij samenwerking binnen de gelaagdheid van medezeggenschap. Van dit netwerk kunt u gebruik maken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. neem contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak